Tel.: 0316 760020

De wereld is in de loop van de jaren sneller geworden. We willen meer in een nog kortere tijd. Vroeger was iemand telefonisch vaker niet bereikbaar. Tegenwoordig kunnen we ons die niet meer voorstellen. Door alle mogelijke communicatiemiddelen zijn we bijna niet meer onbereikbaar geworden. Waarbij vroeger het een technische onbereikbaarheid was is nu onbereikbaarheid een keuze die we zelf kunnen maken.

U krijgt meer controle, bijvoorbeeld door de digitale telefooncentrale 3CX. Door middel van VoIP krijgt u grip op kosten en bereikbaarheid.

Daarnaast worden we vanuit alle kanten overspoelt met informatie, televisie, radio, of op het sportveld door middel van reclameborden langs het veld of grote TV-schermen langs de snelweg. Muvision heeft zijn basis vanuit de audiowereld, maar ook vanuit het grafische deel. Kreten als multimediazuil en presentatievideo zijn voor ons een bekend begrip.

Communicatie is belangrijk, niet alleen voor Muvision maar zeker voor u. Hoe brengt u de boodschap en met welk middel. Muvision kan u daarbij helpen, door onze eigen kennis of die van onze partners. Ter ondersteuning van uw boodschap of product.MULTIMEDIA

Officieel betekent multimedia dat deel van de informatie-technologie dat zich richt op de naadloze integratie van verschillende informatietypen (bijvoorbeeld data, tekst, videobeeld, geluid en foto's) en de inter-actie daarvan met de verschillende menselijke zintuigen....

 Lees verder 

Sterke punten van MUVISION,  Beheer en Multimedia