Tel.: 0316 760020
AUTOMATISEREN 

is soms lastig, alsmede het onderhouden ervan. Of u wilt een nieuwe richting op. ICT is bestaand maar ook vernieuwen. De ontwikkelingen gaan erg snel, dat is al jaren zo. U wilt zich bezig houden met uw core-business. En meestal is dat NIET automatiseren. Het zou als telefonie kunnen zijn. U weet dat het een telefoon is en u kunt een nummer draaien. De achterliggende techniek hoeft u, of wilt u, niet weten. Die telefoon moet het WEL doen. Met automatiseren is dit hetzelfde. Hiervoor kunt u tijdelijk op projectbasis iemand voor inhuren. Die persoon neemt u de zorgen uit handen, of denkt met u mee. In de richting die u zou willen. 

Bij Muvision kunt u terecht voor alle ICT-vraagstukken. Na een oriënterend gesprek vullen wij gezamenlijk te behoeftes op dit vlak in. Dit kan zowel prestatie als resultaatgericht. Zodat u komt waar u wilt. Of in ieder geval in de goede richting, afhankelijk van wat we hebben afgesproken. 

Enkele voorbeelden van consultancy:
het omvormen van de ICT-omgeving van lokale client-server model naar cloud het migreren van XP/server2003 naar hoger platformen, zoals Windows 7/8 met Server 2012/ Exchange.
TRAINING

Ter verbreding/verdieping van uw kennis verzorgen wij standaard en op maat verzorgde trainingen. Bij trainingen kunt u denken aan individueel of klassikaal gericht op Microsoft of Adobe producten. In detail kunnen we ingaan op het gebruik van MS-Office of het besturingssysteem zoals Windows 7 of Windows 10.

Ook zaken die rondom deze producten spelen kunnen wij aan u uitleggen, zoals het maken van een goede back-up, wat u moet doen om uw systeem te optimaliseren of waar u op moet letten als u een nieuw systeem/PC/Laptop gaat kopen.

Wij hebben ook ruime ervaring met Apple producten en geven ook trainingen in het gebruik van de iPad.

Trainingen worden altijd gegeven in overleg bij u op locatie of op een door ons geregelde professionele eigen locatie.

Sterke punten van MUVISION,  Beheer en Multimedia