Tel.: 0316 760020

Officieel betekent multimedia dat deel van de informatietechnologie dat zich richt op de naadloze integratie van verschillende informatietypen (bijvoorbeeld data, tekst, videobeeld, geluid en foto's) en de interactie daarvan met de verschillende menselijke zintuigen.

Men stelt dat de grote waarde van multimediatoepassingen ligt in vooral geheel nieuwe toepassingen voor nieuwe markten, zoals bijvoorbeeld interactieve televisie, telewinkelen, teleleren, telewerken, video, on-demand en industriële vormgeving. De bijdrage van Muvision op dit gebied richt zich op muziek voor bedrijfspresentaties, voice-over t.b.v. films of documentaires of voor diezelfde bedrijfspresentaties.

Daarnaast zijn we vaardig in het converteren/manipuleren van beeld- en geluidsmateriaal. U kunt hierbij denken aan het retoucheren van foto’s of geluidsbestanden, maar ook aan het vertalen en opnieuw plaatsen van meldteksten in uw digitale telefooncentrale.

Tevens zijn wij met partners volledig in staat om video- en bedrijfspresentaties voor u te begeleiden en/of voor u uit voeren.


MUZIEK OP MAAT 

STEMMEN VOOR VOICE-OVER

Kijk anders naar televisie met IPTV 

Geen coaxkabel of satellietschotel nodig, alleen internet. Op laptop, PC of telefoon en op TV (in combinatie met afspeelbox). Daar waar redelijk internet is heb je beeld, dus thuis, maar ook met je 4G abonnement ergens op straat. (let wel op je internetbundel !). Mogelijkheden in normale en hoge kwaliteit (SD/HD) In combinatie met afspeelbox ook voorzien van programmagids (EPG). Kijk bijvoorbeeld je eigen zenders op de laptop in een hotel op vakantie.


Sterke punten van MUVISION,  Beheer en Multimedia